digitalmikkeli.fi

 

Digitaalinen tulevaisuus hahmottui Mikkelissä 8.6.2012

Julkaistu 11.06.2012
Digitalmikkelin, Otavan opiston ja Yle Etelä-Savon järjestämä DigiDelfoi keräsi asiantuntijat Otavan opistolle pohtimaan millainen on Digitaalinen Suomi vuonna 2020.

Perjantaina 8.6.2012 pidetty DigiDelfoi keräsi parikymmentä asiantuntijaa paikan päälle Otavan opistoon sekä saman verran osallistui verkossa. Tilaisuudessa tavoitteen mukaisesti tuotimme asiantuntijatietoa, -dialogia ja näkemystä erilaisten tulevaisuuksien puolesta ja vastaan.

DigiDelfoi huipentui paneelikeskusteluun, jossa live-panelisteina oli

- toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen, Forum Virium. Jarmo Eskelinen on valittu maailmanlaajuisen European Network of Living Labs -verkoston uudeksi puheenjohtajaksi
- kehitysjohtaja Soile Kuitunen, Mikkelin kaupunki. Soile Kuitunen on valittu valtioneuvoston tulevaisuusselonteon valmisteluun ja yhden teemaryhmän puheenjohtajaksi. Tulevaisuusselonteon kantavana teemana on Suomen kestävä kasvu ja hyvinvointi.
- toimitusjohtaja Marjo Kaipainen , HR House Group
- toimitusjohtaja Jan-Erik Laine, MPY

Tulevaisuuteen liittyviin väitteisiin voi jatkaa vastaamista vielä Otavan opiston eDelfoi -järjestelmässä, vaikka DigiDelfoi tilaisuus on päättynyt. Ja DigiDelfoissa esitetyt video-teesit on näkyvillä myös Otavan opiston Vimeo-kanavalla. 

Lue myös Yle Etelä-Savon sivuilta DigiDelfoi -tilaisuudesta. 

DigiDelfoi tilaisuuksia on tarkoitus järjestää vuosittain Otavan opistolla, seuraava järjestetään talvella 2013.