digitalmikkeli.fi

 

Multiprint vahvistaa organisaatiotaan Mikkelissä

Julkaistu 01.10.2012
Multiprint Oy, ja sen tytäryhtiö Monikko Oy, aikovat laajentaa merkittävästi tallenne – ja arkistointipalveluitaan Mikkelissä. Mikkelin toimintojen vetäjäksi on valittu Jarmo Tiainen. Jarmo aloittaa uusissa työtehtävissä 26.11.2012.

Jarmon rooli tulee olemaan merkittävä paitsi toimintojen käynnistämisessä, mutta ennen muuta julkishallinnon asiakkuuksien kehittämisen parissa. Jarmon erittäin vahva ja monipuolinen tausta on nimenomaan julkisen sektorin tietohallinnon kehittämisen vaativista tehtävistä.

Monikon palvelukseen Jarmo siirtyy Tierasta johtajan tehtävistä. Aiemmin hän oli Tieran tytäryhtiön Etelä-Savon Tietohallinto Oy:n toimitusjohtajana 5 vuotta ja sitä ennen Mikkelin kaupungin tietohallintopäällikkönä vuodesta 2001 alkaen. Jarmolla on yhteensä n. 30 vuoden kokemus erilaisista tietohallinnon tehtävistä.

Multiprint Oy ja sen tytäryhtiö Monikko Oy ovat mukana Digitalmikkeli- klusterissa. Tavoitteemme on yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa rakentaa merkittävää eurooppalaista digitoinnin ja arkistoinnin palvelukonseptia Mikkeliin.

Lisätietoja:
Multiprint Oy: Esa Vainikainen, toimitusjohtaja, Monikko Oy, 0207 767 301, esa.vainikainen@multiprint.fi