digitalmikkeli.fi

 

Tulevaisuuden Satamalahti -päivä 14.11.2012

Julkaistu 15.11.2012
Kaikki Satamalahdesta ja tulevaisuuden asumisesta kiinnostuneet kohtaavat avoimessa ja aktivoivassa. Tulevaisuuden Satamalahti -päivässä 14.11.2012 Stellan tähtitorilla Mikkelissä.

Tulevaisuuden Satamalahti on ekologinen, digitaalinen ja yhteisöllinen hanke. Satamalahden ideointiin ja kehittelyyn halutaan alusta alkaen mukaan kaikki kaupunkilaiset. Päiväkodeille ja kouluille julistettiin Tulevaisuuden Satamalahti -kilpailu, johon sai osallistua haluamallaan tavalla. Kilpailutyöt ovat nähtävissä tapahtumassa. Opiskelijat ovat tehneet Satamalahdesta videon ja haastatelleet alueen ikäihmisiä, jotka kertoivat omat Satamalahteen liittyvät asumistoiveensa.

Tule sinäkin osallistumaan ja tapaamaan Mikkelin kaupungin johtoa, kaupungin asukkaita ja yrittäjiä, lapsia ja nuoria. Kuulet, mitä tulevaisuuden asumiselta halutaan. Päivän tarkempi ohjelma.

Ilmoittaudu mukaan World Cafe tapahtumaan mikkelinsatamalahti(at)gmail.com. World Cafe on keskustelu ja ideointisessio Minkälaisessa Satamalahdessa sinä haluaisit asua?

Tapahtumaa voi seurata myös etänä, jos et pääse paikan päälle osallistumaan. Otavan Opisto tuottaa suoraa lähetystä, jota voi seurata Bambuserissa. Sieltä löytyy myös infoa tapahtuman ohjelmasta ja itse lähetyksen seuraamisesta.

Lisää tietoa: 
Mikkelin kaupunki
Satamalahti